About

                  mr. Victor Vitanov

Mr. Victor Vitanov is in 1990 afgestudeerd aan de Nationale Sport Academie “Vassil Levski” (NSA) te Sofia, Bulgarije. Hij heeft tussen 1980 en 1992 op top niveau in Bulgarije, Nederland, België en Italië gevolleybald en heeft daarna diverse topvolleybalteams in Nederland gecoacht.

 

In 2001 heeft mr. Vitanov zijn diploma Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) behaald en heeft tegelijkertijd zijn deeltijdstudie Bulgaars recht aan de Universiteit St. Kliment Ohridski te Sofia, Bulgarije (SOFIA UNIVERSITY ST. KLIMENT OHRIDSKI) afgerond.

 

Sinds 2004 is hij als advocaat bij de Bulgaarse Orde van Advocaten te Sofia, Bulgarije (Sofia Bar Association) ingeschreven.

 

In de periode tussen 2001 en 2010 is mr. Vitanov als jurist werkzaam geweest bij diverse bedrijven in Nederland alsmede bij de Nederlandse overheid zoals, onder anderen het UWV, het College voor Zorgverzekeringen en DAS Rechtsbijstand. Hij is als werknemer van YER bij diverse projecten van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en het Kadaster betrokken geweest.

 

In het kader van zijn werkzaamheden als jurist bij Eiffel Juridische Dienstverlening heeft mr. Vitanov aan de afdeling Verbintenissenrecht binnen Eiffel in een project van ARAG Rechtsbijstand leiding gegeven.

 

Mr. Vitanov is in 2010 als advocaat bij de Nederlandse Orde van Advocaten te Amsterdam beëdigd. Tot december 2015 is hij als partner verbonden geweest aan het advocatenkantoor Sluiter & Vitanov Advocaten te Amsterdam. In 2016 heeft hij deel genomen aan het advocatenkantoor De Vink Oudshoor Vitanov Advocaten.

 

 

     Vanaf 1 januari 2017 heeft hij een eigen advocatenkantoor "Advocaat Vitanov" te Den Haag

 

vitanov@gmx.com

Advocaat Vitanov

Platinaweg 25 (unit 1.17)

2544 EZ Den Haag

06-26 76 96 20

070-820 11 61

vitanov@gmx.com