Services

Advocaat Vitanov

Rechtsgebieden

Strafrecht

Personen   & Familierecht

Mr. Vitanov heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Strafrecht:


- Financieel economisch strafrecht

- Milieu strafrecht

- Fiscaal strafrecht

- Internationaal Strafrecht

 

Personen en Familierecht:

 

- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
- Internationaal privaatrecht
- Ouderschap en erkenning 

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


 

Algemene Voorwaarden (AV) en Klachtenregeling

 

Op de werkzaamheden van Advocaat Vitanov zijn de Algemene Voorwaarden en de Klachtenregeling van het kantoor van toepassing. Deze kunt u vinden indien u op de knop “AV en Klachtenregeling" - rechtsboven aan deze pagina - klikt.

                                              Gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Particuliere cliënten met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Cliënt betaalt dan alleen zijn eigen bijdrage die afhankelijk is van zijn inkomen in het peiljaar. Het peiljaar is het jaar van uw inkomen en vermogen van twee jaar vóór het huidige jaar. Of u in aanmerking komt voor een toevoeging beslist de Raad voor Rechtsbijstand. Voor de inkomens- en vermogensnormen voor gesubsidieerde rechtsbijstand kunt u de site van de Raad voor Rechtsbijstand opzoeken (www.rechtsbijstand.nl).

 

 

Op de eigen bijdrage past de Raad voor Rechtsbijstand een korting toe, indien u een doorverwijzing naar uw advocaat via het Juridisch Loket krijgt. U kunt met het Juridisch Loket contact opnemen via telefoonnummer 0900-8020.

 

 

vitanov@gmx.com

Advocaat Vitanov

Platinaweg 25 (unit 1.17)

2544 EZ Den Haag

06-26 76 96 20

070-820 11 61

vitanov@gmx.com